Четверг, 25.04.2024, 09:53
classiclife.at.ua                                      Музыка как стиль жизни
Приветствую Вас Гость | RSS
Форма входа
Меню сайта
Наш опрос
Имеете ли ви музикальное образование?
Всего ответов: 25
Теги
Статистика
Реклама

Главная » Архив материалов

23 березня під час виступу в арт-проекті «Майстер-Клас» група «Танок На Майдані Конґо» вперше представить кілька пісень зі свого нового альбому, реліз якого відбудеться вже за місяць. Непопсовий творчий вечір «ТНМК» в столичному арт-клубі «44» складатиметься з новинок та хітів попередніх альбомів групи.


Робота на п’ятим номерним альбомом «ТНМК» вже вийшла на фінішну пряму, і реліз нової платівки може відбутися 21 квітня. До альбому вже прописав скіти відомий письменник та друг «ТНМК» Сергій Жадан, і як розповів Олександр Сидоренко Фоззі лишилося записати усього одну пісню, після чого платівку можна вважати готовою до оприлюднення. Затягувати з випуском нового альбому музиканти не збираються, адже є бажання випустити сучасний актуальний продукт, а не морально-застарілу збірку.

Першими пісні майбутньої платівки «ТНМК» зможуть оцінити столичні меломани вже 23 б ... Читать дальше »

Просмотров: 655 | Добавил: OlgaV | Дата: 30.03.2010 | Комментарии (0)

Сегодня в столице Норвегии прошла жеребьевка, определившая порядок участия артистов в 55-м международном конкурсе песни "Евровидение-2010". Участница от Украины Алеша выступит во втором полуфинале, 27 мая, под номером восемь.

По итогам жеребьевки, в первом полуфинале 25 мая выступят 17 исполнителей в следующем порядке: Молдова, Россия, Эстония, Словакия, Финляндия, Латвия, Сербия, Босния и Герцеговина, Польша, Бельгия, Мальта, Албания, Греция, Португалия, Македония, Беларусь, Исландия.

Во втором полуфинале 27 мая на сцену выйдут представители Литвы, Армении, Израиля, Дании, Швейцарии, Швеции, Азербайджана, Украины, Нидерландов, Румынии, Словении, Ирландии, Болгарии, Кипра, Хорватии, Грузии, Турции.

Финал шоу состоится 29 мая. Автоматически в финал попадают участники от стран-организаторов "Евровидения" - Испании, Великобритании, Франции и Германии. По итогам голосования в финал попадут по десять ... Читать дальше »

Просмотров: 653 | Добавил: OlgaV | Дата: 30.03.2010 | Комментарии (0)


Напомним, претенденты на участие в "Евровидении-2009" проходили систему национального отбора. Вначале из 58 исполнителей, подавших заявки на участие, внутреннее жюри НТКУ выбрало 31 полуфиналиста, из числа которых определило 15 финалистов ... Читать дальше »
Просмотров: 721 | Добавил: Andryxa | Дата: 30.03.2010 | Комментарии (1)


Nickelback


Солист группы Chad Kroeger придумал название группы с помощью своего брата, который работал в Starbucks. Nickelback – так называется сдача с двух долларов при покупке кофе ($ 1,95). Курьезность такого названия заключается в том, что если обратиться к кассиру за пределами Starbucks, то Вы рискуете получить название вроде giving-people-change-for-coffee-bashed. Что ж, недурно. ... Читать дальше »

Просмотров: 5129 | Добавил: Andryxa | Дата: 29.03.2010 | Комментарии (1)

 

З давніх часів люди знали, що звук володіє особливою цілительською силою. На думку Авіцени (великого медика, автора багатьох праць з медицини), звуки, які побудовані у гармонійну зв`язну композицію, здатні підносити душу від слабкості сили. Найефективнішою вправою для збереження фізичного і психічного здоров`я древній вчений вважав спів, оскільки саме він активізує енергетичні центри людини.

Народні цілителі добре знали, звуки яких музичних інструментів найбільш сприятливі для того чи іншого захворювання. Так, наприклад, скрипка позитивно впливає на меланхоліків, альт - ефективний при порушеннях нервової системи й послаблення організму, і, до того ж справляє хорошу дію на флегматиків. Звуки арфи рекомендується слухати людям, які хворі на істерію, а флейти - при захворюванні бронхолегеневої системи. Кларнет допомагає, коли в людини пригнічений настрій. А „музика" природи: спів птахів, завівання вітру, шум м ... Читать дальше »

Просмотров: 2535 | Добавил: OlgaV | Дата: 26.03.2010 | Комментарии (0)



Бог дав нам музику, щоб ми насамперед підіймалися нею вгору.

Ф. Ніцше

Музика супроводжує людину з колиски і до останнього подиху. А ті, хто вірить у потойбічне життя, будуть і на тому світі слухати ангельський спів.

Одне з чільних місць у культурі народу належить пісні. Це можна сказати про культуру і менталітет майже кожного народу, але в духовному житті українського народу пісня займає особливе місце.

Усім відомо, що українська мова — одна з найбільш мелодійних, співучих мов світу і що в Україні завжди любили і вміли співати. Але чому українські пісні люблять не тільки українці? Чому ці мелодії до душі кожному, у кого в грудях живе серце, а не холодний камінь? Про такий феномен, як українська пісня, я хочу вам розповісти на прикладі своєї родини.

Скільки я знаю поколінь своїх предків, усі вони українці. Говорять же зараз у нашій родині російською, тому що давно всі живут ... Читать дальше »

Просмотров: 8083 | Добавил: OlgaV | Дата: 26.03.2010 | Комментарии (0)

« 1 2 3
Поиск
Время
Музика
Счётчики
Rambler's Top100