Суббота, 04.05.2024, 09:02
classiclife.at.ua                                      Музыка как стиль жизни
Приветствую Вас Гость | RSS
Форма входа
Меню сайта
Наш опрос
Имеете ли ви музикальное образование?
Всего ответов: 25
Теги
Статистика
Реклама

Главная » 2010 » Март » 30 » «ТНМК» ГОТОВІ ПРЕДСТАВИТИ СВІЙ П’ЯТИЙ АЛЬБОМ
12:30
«ТНМК» ГОТОВІ ПРЕДСТАВИТИ СВІЙ П’ЯТИЙ АЛЬБОМ

23 березня під час виступу в арт-проекті «Майстер-Клас» група «Танок На Майдані Конґо» вперше представить кілька пісень зі свого нового альбому, реліз якого відбудеться вже за місяць. Непопсовий творчий вечір «ТНМК» в столичному арт-клубі «44» складатиметься з новинок та хітів попередніх альбомів групи.


Робота на п’ятим номерним альбомом «ТНМК» вже вийшла на фінішну пряму, і реліз нової платівки може відбутися 21 квітня. До альбому вже прописав скіти відомий письменник та друг «ТНМК» Сергій Жадан, і як розповів Олександр Сидоренко Фоззі лишилося записати усього одну пісню, після чого платівку можна вважати готовою до оприлюднення. Затягувати з випуском нового альбому музиканти не збираються, адже є бажання випустити сучасний актуальний продукт, а не морально-застарілу збірку.

Першими пісні майбутньої платівки «ТНМК» зможуть оцінити столичні меломани вже 23 березня, під час виступу групи Фагота та Фозі в клубі «44» в арт-проекті Майстер-Клас. Музиканти підготували спеціальну програму, що складатиметься зі старих супер-хітів та новинок майбутньої платівки. За тим унікальним концертом можна буде спостерігати в режимі реального часу на сайті музичного каналу A-One-Україна, а вже в квітні телеверсія виступу з'явиться в програмі «Живага».


Також! 22 квітня під час книжкового ярмарку у Харкові Олександр Сидоренко Фоззі представить свою другу книжку «Wintersport». Один з расказів «Земля Королеви Мод» було оприлюднено в інтернеті ще минулої зими. Нова збірка, як і дебютна «Ели Воду Из-Под Крана», складатиметься з неординарних сюжетних історій та розмов.

Просмотров: 656 | Добавил: OlgaV | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Время
Музика
Счётчики
Rambler's Top100