Понедельник, 29.04.2024, 14:04
classiclife.at.ua                                      Музыка как стиль жизни
Приветствую Вас Гость | RSS
Форма входа
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 14
Теги
Статистика
Реклама

Главная » 2010 » Март » 30 » У Києві відбудеться вручення третьої премії "НеПопса"
13:36
У Києві відбудеться вручення третьої премії "НеПопса"

 

8 квітня в київському клубі «Docker Pub» відбудеться третя за рахунком церемонія вручення Музичної Джем FM-премії «НеПопса». Традиційно нагородами «Джем FM» відзначаються досягнення вітчизняних музикантів, визнаних кращими за підсумками опитування слухачів радіостанції у п'яти номінаціях: кращий гурт, кращий дебют, кращий альбом, кращий концерт і кращий дует.


Цього року радіостанція «Джем FM» вирішила відзначити також оригінальними званнями та дипломами колективи та виконавців, які зробили особливий самобутній внесок в українську рок-музику. У тому числі: «За безмежну креативність під час організації та проведення концертів», «За вихід в тираж», «За здорову конкуренцію і самовираження», «За нестандартний підхід до сценічного образу», «За повернення до витоків української культури» тощо.

Участь у церемонії візьмуть гурти «Диверсанти», «Vперше 4ую», Green Grey, «Брати Карамазови», Ot Vinta, «Воплі Відоплясова», а також спеціально запрошені гості.
Не залишаться без нагород і слухачі радіостанції: особливий приз – фірмова «вилка» і диплом – дістануться найбільш непопсовому слухачеві Джем FM.
Просмотров: 742 | Добавил: Andryxa | Теги: НеПопса, Киев | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Время
Музика
Счётчики
Rambler's Top100