Четверг, 25.04.2024, 14:18
classiclife.at.ua                                      Музыка как стиль жизни
Приветствую Вас Гость | RSS
Форма входа
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 14
Теги
Статистика
Реклама

Главная » 2010 » Апрель » 7 » У "Суперзірці" визначилися фіналісти серед дівчат
00:06
У "Суперзірці" визначилися фіналісти серед дівчат

06 квітня 2010

Другий півфінал відкрили своїми виступами дівчата: сьогодні вони виконали пісні своїх кумирів та відразу отримали вирок від глядачів.
У "Суперзірці" визначилися фіналісти серед дівчат

З проекту пішли три учасниці, а ті, кому публіка сказала „так”, вже можуть носити горде звання фіналісток шоу.

Підготовка до концерту, як завжди, не обійшлася без істерик та незадоволених обличч. Уляні Малиняк категорично не подобався її образ, Юлія Мороз вчила візажистів, як правильно її фарбувати. Справжні тортури чекали на Вєру Варламову, адже взуття, в якому вона вийшла на сцену, було меншим на кілька розмірів. В тих босоніжках дівчина не могла нормально ходити, не кажучи вже про танці на сцені.

Найбільше протиріч викликала зачіска Юлії Ланської: якщо стилісти спочатку зібрали волосся дівчини в пучок, то креативний продюсер проекту Жанна Бадоєва виступила категорично проти цього. „Там буде  вітродув, то що буде розвиватися, якщо в неї хвіст на голові?” – зауважила Жанна, і дівчину перечесали за кілька хвилин.

Наближення фіналу позначилося і на постановках номерів: окрім учасниць на сцені вже з’являється масивний реквізит та професійний балет. Проте такі переваги на час виступу дісталися не всім конкурсантам, через що виникло теж багато суперечок. Проте з режисером-постановником шоу скандалити ніхто не наважився: покинути проект через поганий характер – не найкраща перспектива.

Сюрпризом для усіх присутніх стала поява на сцені колишнього учасника шоу Нікіти Воронцова. Він настільки прикипів до своєї подруги Анаіт, що вирішив прикрасити її виступ на сьогоднішньому концерті... собою. Імпровізація на репетиції настільки сподобалася  режисерам проекту, що вони дозволили парі вийти на сцену разом у прямому ефірі.

Проте не усі ідеї „суперзірок” подобаються організаторам. Наприклад, Олена Чеберя пропонувала перекласти один куплет з пісні Земфіри українською мовою та хотіла вийти на сцену у гамівній сорочці. Та дівчині не дозволили втілити у життя жоден з її задумів, порадивши залишити їх на фінал. І якщо в одних артистів було декілька варіантів постановки шоу-номерів, то Діляра до останнього не знала, що їй робити на сцені.

Уперше на сцені пролилася кров. Один з танцюристів, який брав участь в номері Аліси Стриги, вдарився лобом та отримав рану на обличчі. На щастя, сама Аліса не постраждала. Та незважаючи на усі перешкоди та негаразди, для дівчат другий півфінал вже залишився позаду. Глядацьким голосуванням було вирішено, що з проекту мають піти:
 
Олена Чеберя
Уляна Малиняк
Юлія Ланська


Уже завтра колишні учасниці шоу повернуться додому, а їхні подруги продовжать боротьбу за 1 мільйон гривень. Не пропустіть у середу концерт хлопців-конкурсантів: саме на ньому стануть відомі імена 12 фіналістів проекту.

Просмотров: 1137 | Добавил: OlgaV | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Время
Музика
Счётчики
Rambler's Top100