Четверг, 28.03.2024, 21:18
classiclife.at.ua                                      Музыка как стиль жизни
Приветствую Вас Гость | RSS
Форма входа
Меню сайта
Наш опрос
Какую музики придпочитаете
Всего ответов: 25
Теги
Статистика
Реклама

Главная » 2010 » Апрель » 7 » Учасники проекту Суперзірка
00:04
Учасники проекту Суперзірка

Юлія Ланська
Студентка Одеської консерваторії, майбутня оперна виконавиця. Родом з Києва, в Одесі лише останні 3 роки. До шоу потрапила саме на одеському кастингу. І хоча у черзі бажаючих потрапити до проекту дівчина була останньою, її талант не залишив байдужими членів журі. Участь у "Суперзірці" їй потрібна ще й для того, аби навчитися естрадному співу. Захоплюється фітнесом та фотографією.
Юлія Ланська 23 роки
Діляра
Півфіналістка із Сімферополя – переможниця численних регіональних вокальних конкурсів. На кастингах вона повзла до столу журі та квитка до ТОП-100 як хижа кішка, чим і вразила суворого Потапа. Навчається одразу у двох вишах - майбутній філолог східних мов та майбутній інженер. Діляра – єдина представниця Криму на "Суперзірці".
Діляра 18 років
Олена Чеберя
Олена Чеберя, Донецьк. Продовжує сімейну традицію захоплюватися музикою - в її родині усі мають музичну освіту, а вокалу її навчала сестра. Також грає у КВК із університетською командою. Її звуть «бджілкою» проекту не лише тому, що пісню саме про цю комаху вона виконувала на кастингу. Дівчина дуже працьовита і завжди так яскраво одягається, що на неї просто неможливо не звернути увагу.
Олена Чеберя 23 роки
Вєра Варламова
Харків'янка. Її життєве кредо: «Віра, надія, перемога». Саме Віра і допомогла Вірі. Голос Брежнєвої став вирішальним на кастингах "Суперзірки". А ще Віра - найвідповідальніша з усіх учасників проекту. Дівчина увесь час ходить із записником, щоб нічого не забути, і останнім часом сильно переймається тим, що стилісти хочуть кардинальним чином змінити її образ.
Вєра Варламова 23 роки
Аліса Стрига
Аліса з Кривого Рогу. Навчається в естрадно-цирковому. Почала співати у 4 роки, у шоу почувається, як Аліса у Країні Чудес. Вона запам’ятається усім не тільки довгим красивим волоссям та очима Сандри Баллок, але й своїм вишуканим смаком. Хто-хто, а ця дівчина завжди одягнута за останнім віянням моди, що забезпечує їй прихильність серед чоловічої половини конкурсантів.
Аліса Стрига 16 років
Анаіт
Тричі на тиждень бере приватні уроки вокалу у вільний від навчання у виші час. Дуже самостійна та амбітна, адже в Києві вона живе без батьків. Може "звести з розуму" кого завгодно. Яскрава зовнішність, сильний голос та досвід участі у телевізійних шоу - у неї є всі шанси на успіх.
Анаіт 19 років
Вікторія Корженок
Викладач вокалу з Донецька, яка сама виховує 3-річну донечку. А у вільний час вона співає у ресторані та пише музику. Вікторія – музичний професіонал, людина, яка найчастіше дає дуже доречні поради своїм колегам.
Вікторія Корженок 32 роки
Юлія Мороз
Юлія із Чернігова, заради великої сцени та участі у шоу «Суперзірка» вона здійснила неможливе – схудла на 65 кг (!). Працює викладачем англійської мови, інструктором зі степ-аеробіки та перекладачем. Вона завжди зосереджена та заглиблена у свої думки. До усього, що доводиться виконувати, Юлія ставиться з усією серйозністю і намагається докласти максимум зусиль, аби продемонструвати відмінний результат.
Юлія Мороз 25 років
Уляна Малиняк
Уляна зі Львова, захоплюється гімнастикою та хореографією, навчається на режисера кіно та телебачення. Вона – єдина у родині, хто пробує себе у шоу-бізнесі. Тато Уляни - токар, мама – бухгалтер. До участі у проекті дівчина працювала у балеті, де не лише танцювала, але й співала. Єдина з «суперзірок», кому довелося суттєво переробити текст композиції для виконання на першому концерті.
Уляна Малиняк 19 років
Маргарита Горло
Колоритна одеситка Маргарита Горло, 18 років. Студентка, здобуває вищу освіту за спеціальністю "Дипломат". У колі її інтересів – окрім співу – відвідування церкви та захоплення Біблією. Має багато домашніх тварин – кіт, папуга, хом'як, рибки. Захоплюється створенням колажів. Дівчина – справжній меломан, адже не тільки слухає різноманітну музику, але й з однаковим задоволенням виконує пісні різних жанрів.
Маргарита Горло 18 років
Дороті
У свої 19 вона тричі випробовувала долю і намагалася потрапити на кастинги у Києві – судді декілька разів просили її вийти та зайти знову. Працювала у ресторані PR-менеджером. Зараз – у вільному польоті, відкрита до пропозицій. У цій дівчині стільки енергії, що здається, її вистачило б на усіх оточуючих людей. Крім того, Даша дуже старанно готується до усіх занять, адже в неї серйозні наміри надовго залишитися на великій сцені.
Дороті 19 років
Марілен
Мерілен з Вінниці. Єдина темношкіра учасниця «Суперзірки», майбутній медик, президент Камерунського земляцтва, яка вже 5 років не бачилася із родиною, спілкується з рідними по телефону та в Інеті. Любить читати та танцювати. Мері, як її лагідно називають інші учасники проекту, вільно співає англійською та французькою мовами, а вдома, у Вінниці, на неї чекає коханий.
Марілен 27 років
Вікторія та Крістіна Кім
Сестри Кім із Дніпропетровська – Крістіна та Вікторія підкорили своєю нетиповою для України східною зовнішністю та бажанням жертвувати собою заради одна одної. Незважаючи на схожу зовнішність, за характером сестри дуже різні: на противагу мовчазній Вікторії старша Христина завжди дуже допитлива та активна. Разом – це просто неймовірна суміш краси та емоцій.
Вікторія та Крістіна Кім 17 років та 24 роки
Діма Бородін
Наймолодший учасник шоу, йому лише 14. Абсолютно усі називають Дмитра «хлопчик-сонечко» за доброзичливість та чарівну усмішку. Незважаючи на свій юний вік, співає усе свідоме життя і не раз брав участь у різноманітних конкурсах. Захоплюється комп'ютерними іграми, танцює в балеті «Тодес», вміє керувати авто та їздить на трюковому велосипеді. У «Суперзірці» шефство над хлопцем взяв його сусід по кімнаті Роман Глущенко.
Діма Бородін 14 років
Денис Федотов
Киянин. Працює одразу у трьох ресторанах, грає на гітарі, на піаніно та співає. Захоплюється латиноамериканськими танцями. У Києві мешкає лише останні два роки, і саме в цьому місті він перетворив свою вокальну майстерність на професію. До душі хлопцю британські поп-рокові виконавці, сам же він комфортніше почувається у ліричному амплуа. Розповідає, що у шкільні роки був схожий на Леонардо ДіКапріо, чим завойовував неймовірну популярність у дівчат.
Денис Федотов 25 років
Олег Юрійович Нікіфоров
Цей киянин віртуозно грає на сопілці, одружений та виховує двох дітей. Талановитий музикант та звукорежисер, підкорює тим, що на власному балконі ремонтує побутову техніку. Працює у центрі творчості дітей та юнацтва. Припускає, що йому підійде комічне амплуа, проте не впевнений, що з його думкою погодяться стилісти. Любить естраду 80-х років, грає на гітарі та сам пише пісні. Проте авторські композиції Олега не довелося почути ще жодному з конкурсантів.
Олег Юрійович Нікіфоров 35 років
Дмитро Гарбуз
Киянин Дмитро Гарбуз – найвідоміший учасник Суперзірки, адже глядачі «1+1» добре знайомі з його голосом завдяки проекту «Танцюю для тебе», де Дмитро працював бек-вокалістом. Прийшов час вийти на авансцену. Займається хореографією – денс-мікс та хіп-хоп. Не лише вокаліст, але й композитор-аранжувальник. Під час тренувань своєю щирістю Дмитро вже встиг «підкупити» не одного викладача вокалу.
Дмитро Гарбуз 34 роки
Роман Глущенко
Актор із Одеси, він був першим, хто потрапив до ТОП-100, причарувавши Віру Брежнєву своєю мужністю та харизмою. Навчається в Одеській консерваторії, одружений, має двох маленьких діточок. Володар голосу неймовірної сили та краси, яким можна «здути» слухача, любить порядок та дисципліну. Крім того, кожного вечора під гітарний акомпанемент Романа конкурсанти влаштовують імпровізовані міні-концерти.
Роман Глущенко 28 років
Назар
Його випробовування почалися ще на львівському кастингу, адже на рішення журі він чекав 14 годин! Студент Національного університету нафти і газу з Івано-Франківська. Працює в музичній групі, яка виступає у різних клубах. У дитинстві мріяв про годинник Montana, а тепер – про перемогу у проекті. Має чарівний голос та єдиний страх – перед виконанням пісень російською мовою.
Назар 18 років
Зиновій Карач
Зиновій Карач, Київ, 24 роки. Живе на зйомній квартирі з трьома друзями. Мріє мати кота, але поки що не може собі це дозволити, тому кохана подарувала йому іграшку. Майбутній режисер масових заходів. Просто людина-свято, адже де він, там завжди лунає сміх. У повсякденні хлопець веде вечірки, а на проекті – тренує свою майстерність вдало жартувати та гарно співати.
Зиновій Карач 24 роки
Роман Kozak
Роман зі Львова, грає у КВК та у власній музичній групі. Так само, як і всі, вірить у власну перемогу. Майбутній журналіст – навчається у Львівському університеті. Єдиний хлопець, що привіз із собою більше речей, ніж будь-хто з дівчат. Особливі прикмети: доброта, гарне почуття гумору та любов до енергетичних напоїв.
Роман Kozak 19 років
Ярослав Страхов
Ярослав із Києва, працює у муніципальному київському театрі, з родини лікарів, пише вірші та прозу. Випускник Національного університету культури. Вже в перші дні спільного проживання конкурсантів проявив визначні лідерські та організаторські здібності. Хлопець вміє дивувати своїми неординарними вчинками.
Ярослав Страхов 25 років
Сергій Сичов
Ще один одесит, 25 років. Раніше працював на будівництві, тепер – одразу у двох театрах, а мріє… не працювати взагалі, а сидіти вдома, писати пісні та співати. Живе у гуртожитку, а іноді – у приятеля, який є музичним продюсером. Він актор за фахом та артист за покликанням. Про самого себе хлопець каже так: "В душі лірик, вчуся драйву, а багато речей в моєму житті відбулися тільки завдяки вдалому збігу обставин". Будемо сподіватися, що фортуна не відвернеться від свого фаворита.
Сергій Сичов 25 років
Максим Малишев
Майбутній юрист із Києва, син юристів. Підтримує форму у тренажерному залі та грає у футбол. Справжній улюбленець дівчат. Має рибку на прізвисько Булка.
Максим Малишев 22 роки
Нікіта Воронцов
Натуральний блондин із Києва, який працює у салоні краси, стверджує, що є нащадком графа Воронцова по лінії матері. Працює стилістом в б'юті-салоні. Окрім вокалу захоплюється… боксом.
Нікіта Воронцов 25 років
Євген Осіпенко
Євген з міста Лозова, що під Харковом. Підкорив журі готовністю пожертвувати розкішним кучерявим волоссям, якщо це буде необхідно. Юнак пише авторські пісні, які вже встиг представити на суд публіки. Вокаліст, гітарист і одна з найбільш неординарних особистостей «Суперзірки».
Євген Осіпенко 22 роки
Просмотров: 2206 | Добавил: OlgaV | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Время
Музика
Счётчики
Rambler's Top100